enflasyonemeklilikötvdöviziyiakpchpmhp
DOLAR
32,3785
EURO
34,7265
ALTIN
2.431,24
BIST
10.037,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çanakkale
Az Bulutlu
18°C
Çanakkale
18°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

Gündem deprem ve depremzedeler

Gündem deprem ve depremzedeler
05.03.2023 19:07 | Son Güncellenme: 06.03.2023 09:50
A+
A-

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, sosyal medya hesabında Altın Yıllar Yaşam Merkezi’ne yaptığı ziyaretine ait görüntülerin yer aldığı paylaşımla gönüllülere, personellere ve destek sunan kentlilere teşekkür etti. Başkan Gökhan’ın paylaşımında “Gündemimiz ve görevimiz deprem bölgesine ve kentimize gelen depremzede konularımıza yaralarını saracak fırsatları sunmaktır” ifadeleri yer aldı.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla depremzedelere yardım ulaştırmak için yürütülen dayanışma çalışmaları için gönüllülere, personellere ve kentlilere teşekkürlerini dile getirdi.

Başkan Gökhan, paylaşımında “Aklen ve vicdanen en önemli gündemimiz ve görevimiz deprem bölgesine ve kentimize gelen depremzede konuklarımıza yaralarını saracak fırsatlar sunmaktır. Gönüllülerimiz, personellerimiz, destek sunan kentlilerimizle yaralarımızı sarmaya devam ediyoruz. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

 

- Reklam -

 

- Reklam -